Bruks Mobile 1006 malli on Bruksin suurin mobiili hakkuri malli.

Bruks 1006 hakkuri 1200mm leveällä syöttöaukolla ja 1000mm halkaisijan rummulla. Kapasiteetiltaan markkinoiden tehokkain hakkuri risulle ja kokopuulle! Ainutlaatuinen seula ja heitin pitävät huolen, erittäin kustannustehokkaasta haketuksesta. Hakkuri saatavilla joko omalla moottorilla tai autonmoottorista voiman ottavana.
1006PT eli auton moottorista voiman ottava malli on saatavilla täysin päällirakennettuna 3-akselisen auton päälle. Polttoaine kulutus liikkuu 0,3-0,4l/m3. Kysy lisää myynti osastolta ja varaa demo esittely!
Bruks hakkurit ovat käyttökustannuksiltaan kilpailijoihin verrattuna erittäin kustannustehokkaita. Hakkeen laatu on ensiluokkaista ja tikkuja on lähes mahdoton löytää kasasta.

Youtube kanavallamme on paljon esittely videoita:
https://www.youtube.com/user/SAWCENTER

Katso esittelyvideo!

Katso BRUKS 1006 PowerPoint esitys

Katso BRUKS 1006 Chipper PowerPoint esitys

KYSY TARJOUS

BRUKS 806.2 PTC Truck

Autohakkuripaketti jossa hakkuri ottaa autom moottorista voiman. Täysin omavarainen yhden miehen haketusketju.

Asennetaan 4-akselisen auton päälle ja perään saa nykyään 5-akselisen kärryn kanssa. Kuormaa jopa 128 im3 haketta!

BRUKS 806.2 PT Truck

Autohakkuripaketti jossa hakkuri ottaa auton, Volvo 700 Hv, moottorista voiman. Asennetaan 3 -akselisen auton päälle.

Auton moottori jopa 750 Hv Volvo tai 730 Hv Scania.

BRUKS 806.2 ST

BRUKS 806 ST autohakkuripaketti, missä hakkurilla oma 500 Hv Scania moottori, hakkuri ympäripyörivä. Asennetaan joko 3 tai 4-akselisen auton päälle.

Etuja ympäripyörivälle hakkurille on: kasa voi olla millä puolella tietä tahansa.

Lataa esite!

BRUKS 806.2 PT Trailer traktorihakkuri

BRUKS 605 PT / PTC

Bruks Ab valmistama UUTRUUS traktorihakkuri 806.2 on varmasti markkinoiden tehokkain ison kokoluokan traktorihakkuri! 806.2 on valmistettu 280-400hv traktoriin sopivaksi. Rumpu on mahdollista varustaa joko puolikkailla terillä tai rummun levyisellä terävarustuksella. Hakkurin yksinkertaisuus takaa erittäin alhaiset käyttökustannukset. 806.2 hakkuri on todella tehokas risulle, koko puulle sekä pyöreälle puulkle. Hakkurissa on murtopultein varustettu vastaterähylly, joka suojaa hakkuria suurilta vahingoilta, jos rumpuun menee ei haketettavaa materiaalia.
806.2 hakkurin hakkeen laatu on ehdottomasti parasta ja tasalaatuisinta markkinoilla.
Traileri on aina varustettu joko hydraulisilla tai paineilma jarruilla. Kuormain varustus on mahdollista saada eri toimittajilta. Pääsääntöisesti kuormaimet ovat olleet Cranab tai Epsilon.
Ota yhteyttä Sawcenter myynti osaastoon ja varaa aika demo näytökselle tehtaalle Ruotsiin. Pitkä ylös/alas taittuva haketorvi mahdollistaa hakettamisen 3,8-5,5 metrin korkeudesta eli voidaan tehokkaasti täyttää myös varastoja alle neljän metrin ovista. Säätyvä heitin takaa oikean heittovauhdin hakkeelle ja tasaisen virran.