Bruks 1006PT ja ST hakkureihin on nyt saatavilla uusi entistä monipuolisempi torvimalli. Jo käytössä olleet 1006 hakkurit Flisap Oy:llä sekä Haretek Oy:llä saivat torvet koe käyttöön. Jo lyhyen kokemuksen mukaan torvi on erittäin tehokas ja tukkeutumisvaaraa ei herkästi ole. Lisäksi heittoteho lisääntyi merkittävästi.

Torvi on samantyylinen muodoltaan, kuin 806/805 hakkurimalleissa on totuttu näkemään. PT paketissa, eli autonmoottorista voiman ottavassa paketissa torvi suositellaan olevan hieman lyhyempi kuin ST, eli omamoottori paketissa.

Torven erikoisuutena ja ainutlaatuisuutena on jo hyväksi havaittu säädettävä heitin, sekä mahdollisuus korkeuden säätöön.
Pidemmällä torvella voidaan nyt hakettaa aina 5,9m korkeudesta aina hieman alle 4m korkeuteen. Lyhyemmän mallin maximi korkeus on 5,5m ja matalin korkeus hieman alle 4m.

Näillä ”super uutuuksilla” jo varsin vakuuttavana koneena tunnettu Bruks 1006 hakkuri soveltuu entistä paremmin terminaaleihin ja jopa myös maatiloille, jossa pitää saada hake suoraan matalaan rakennukseen.

Tutustu tarkemmin Youtube kanavan videotarjontaan ja näet miten maailman suurimmat mobiilihakkurit tekee puumateriaaleista laadukasta polttoainetta!
https://www.youtube.com/user/SAWCENTER/videos

Sawcenter Oy Ab